Inputanyag értékesítés

A TRIGO Kft. Zala megyétől Hajdú-Bihar megyéig terjedően foglalkozik mezőgazdasági termeléshez szükséges inputanyagok forgalmazásával. Partnereink igényeit értékesítési csapatunk segítségével elégítjük ki közvetlenül a telephelyeinken és azok vonzáskörzetében, valamint területi képviselőink közreműködésével közvetlenül termelőinkhez szállítva. A biztonságos és szezonban megfelelő áruellátás elengedhetetlen feltétele a jogszabályi előírásokat kielégítő raktárkapacitás megléte. Solton lévő SEVESO feltételeknek megfelelő központi inputanyag raktárunkból naponta induló saját – az ADR követelményeket is kielégítő - gépjárművekkel garantáljuk gyors áruszállítást üzleti partnereink részére. 2012-ben nyitottunk egy „alraktárat” Segesden és tervezzük a Békés megyében is a raktár kapacitás bővítését a magasabb szintű gyorsabb kiszolgálás biztosítása érdekében.

Növényvédő szer kereskedelem
TRIGO Kft. a növényvédő szer kereskedelem területén minden esetben igyekszik a partnerei igényeit maximálisan kielégíteni. Kizárólag Magyarországon engedélyezett, hivatalos forrásból származó növényvédő szereket forgalmazunk. Évente a növényvédő szer gyártókkal közösen szervezett gazdafórumaikon mutatjuk be partnereink részére az újdonságokat, illetve változásokat. Szezonban a gyors kiszolgálás érdekében központi raktárunk 24 órában üzemel és indítja útnak az áruval megrakott autóinkat. Területi képviselőink személyes találkozók alkalmával, a partnereinkkel közösen találják meg a legoptimálisabb megoldásokat, valamint igény esetén szaktanácsolást is végeznek. Termékeink között megtalálhatóak a gyomirtó szerek, gombaölő szerek, rovarölő szerek, csávázó szerek, deszikkáló szerek, valamint különböző adalék és segédanyagok. Cégünk növény kultúrákhoz kapcsolódóan végez integrációs (termelés finanszírozási) tevékenységet. Ennek keretében (árpa, búza, tritikálé, repce, cukorrépa, napraforgó, szója, kukorica) az egyes kultúrák betakarítási időpontjához kapcsolódóan finanszírozzuk a termelést. Termelőink részére termeltetési szerződés keretén belül vállaljuk a megtermett áru átvételét és az áru feldolgozást valamint felvásárlását cégünk telephelyein.

vetőmag kereskedelem
Üzleti partnereink komplexebb kiszolgálása érdekében cégünk vetőmag kereskedelemmel is foglakozik. A TRIGO Kft kínálatában megtalálhatóak a Magyarországon forgalomba hozható kukorica,napraforgó, valamint repce vetőmagok egyaránt. Természetesen kalászos vetőmag értékesítésével is foglakozunk. Ezek közül kiemelkedik a KWS SIRTAKI őszi búza vetőmag, amelynek kizárólagos forgalmazási jogával rendelkezünk. A teljes termelői igények kiszolgálása érdekében egyéb aprómagokat és takarmánynövény vetőmagokat is forgalmazzuk. Évente a fajta tulajdonosokkal közösen szervezett gazdafórumaikon mutatjuk be partnereink részére az új vetőmag kínálatot és a fejlesztések, nemesítések eredményeit. Szezonban a gyors kiszolgálás érdekében központi raktárunk 24 órában üzemel és indítja útnak az áruval megrakott autóinkat. Cégünk növény kultúrákhoz kapcsolódóan végez integrációs (termelés finanszírozási) tevékenységet. Ennek keretében (árpa, búza, tritikálé, repce, cukorrépa, napraforgó, szója, kukorica) az egyes kultúrák betakarítási időpontjához kapcsolódóan finanszírozzuk a termelést. Termelőink részére termeltetési szerződés keretén belül vállaljuk a megtermett áru átvételét és az áru feldolgozást, valamint felvásárlását cégünk telephelyein.

Műtrágya kereskedelem Cégünk a műtrágya kereskedelem területén maximálisan igyekszik kiszolgálni a partnerei igényét. Termőterületek tápanyagainak visszapótlása napjainkban már túlnyomórészt műtrágyákkal történik. A TRIGO Kft. széles körű műtrágya választékkal áll partnerei rendelkezésre annak érdekében, hogy a termesztett növényeik szükséges fajlagos tápanyagigényt biztosítsa. Kínálatunkban szerepelnek nitrogén, mono, komplex valamint speciális műtrágyák egyaránt. Cégünk növény kultúrákhoz kapcsolódóan végez integrációs (termelés finanszírozási) tevékenységet. Ennek keretében (árpa, búza tritikálé, repce, cukorrépa, napraforgó, szója, kukorica) az egyes kultúrák betakarítási időpontjához kapcsolódóan finanszírozzuk a termelést. Termelőink részére termeltetési szerződés keretén belül vállaljuk a megtermett áru átvételét és az áru feldolgozást, valamint felvásárlását cégünk telephelyein.


Inputanyag értékesítés
Inputanyag értékesítési igazgató -
Juhász Ákos
juhasz.akos@trigo.hu
+36 30 371 5566
Inputanyag értékesítés
Értékesítési munkatárs - vetőmag
Csontos Zsófia
csontos.zsofia@trigo.hu
+36 30 377 6908
Értékesítési munkatárs –
növényvédő szer

Gyömbér Zoltán
gyomber.zoltan@trigo.hu
+36 30 382 6690
Értékesítési munkatárs –
műtrágya, növényvédő szer

Szabó Lóránt
szabo.lorant@trigo.hu
+36 30 405 5881