Aktuális híreink

XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

2017-04-13

Idén is ott leszünk!

Idén XXIV. alkalommal rendezik meg a szakkiállítást és vásárt. A hódmezővásárhelyi esemény ma Magyarország egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója, felvonultatva az állattenyésztés és a mezőgazdaság legnevesebb képviselőit.

Ebben az évben az eddigi megszokott 4 nap helyett, 3 napba sűrítik össze a színes programokat. Az állattenyésztés nyolc ágazata (ló-, szarvasmarha-, sertés-, juh-, kecske-, baromfi-, díszbaromfi-, és nyúltenyésztők), a halászat, vadászat, illetve az állattenyésztéshez kapcsolódó növénytermesztés képviselői mutatkoznak be. Továbbá évről évre egyre nagyobb számú gépkiállító is jelen van az eseményen. A változatos szakmai programokon kívül számos egyéb érdekesség várja a látogatókat.

A TRIGO Kft. az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is képviselteti magát, ezúttal egy társ kiállítóval, a KALL Ingredients Kft-vel közözösen jelenünk meg a III. csarnok 344-es standjánál. Hogy ki az a KALL, és hogyan köt bennünket össze a Tiszapüspökiben épülő gabona-feldolgozó, az a helyszínen kiderül.