Aktuális híreink

Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

2018-04-13

Regisztráljon az iTrigo.hu oldalunkon és nyerjen belépőjegyet a jubileumi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra!

A kiállítás a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója, amelyet a Hód-Mezőgazda Zrt. szervez a Magyar Állattenyésztők Szövetségének együttmüködésével.

Az állattenyésztés nyolc ágazata: a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi-, díszbaromfi-, és nyúltenyésztők; a halászat, vadászat, valamint az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés jeles képviselői mutatkoznak be. A hazai mezőgazdaság jelentős része megjelenik a vásárhelyi kiállításon, a szaporodásbiológiától a tartástechnológián át a takarmányozásig minden - az állattenyésztéshez szükséges - szakterület képviselőit, a vetőmag előállítókat, műtrágya forgalmazókat, gépgyártókat, gépforgalmazókat, a különböző technikák és technológiák képviselőit meg lehet találni a seregszemlén.

A közel 50 ezer látogatóval, több mint 500 kiállítóval bíró rendezvény idén jubilál, a szervezők igyekeznek ez alkalommal még emlékezetesebbé tenni a kiállítást.

Hasonlóan az előző évhez a TRIGO Kft. a KALL Ingredients Kft-vel közös standon várja majd az érdeklődőket a II. csarnokban.

A kiállítással kapcsolatban a www.allattenyestesinapok.hu oldalon tájékozódhatnak.

Kép forrása: http://www.allattenyesztesinapok.hu/hu