KARRIER TRIGO

A TRIGO Kft. 25 éve van jelen a hazai munkaerőpiacon. Cégünk családi vállalkozásból nőtte ki magát Magyarország egyik meghatározó terménykereskedelemmel foglalkozó nagyvállalatává. A vállalkozás a folyamatos fejlődését, a piaci körülményekhez igazodó szemléletét, és sikerekkel kísért növekedését, egyértelműen a nálunk dolgozó, elkötelezett munkatársaknak köszönheti. Munkáltatóként célunk, hogy a munkavállalóink ne csak egy munkahelyet, hanem A MUNKAHELYET lássák meg a TRIGO Kft.-ben. Hiszünk abban, hogy a TRIGO Kft. vonzó munkahely azon hagyományos értékeket valló munkavállalók számára, akiknek hozzánk hasonlóan fontos a bizalom, a biztonság, a megbecsülés, valamint hosszú távon képesek elköteleződni egy olyan munkáltató felé, aki elismeri a közösen elért eredmények érdekében végzett munkájukat.

Miért jó nálunk dolgozni?

A TRIGO Kft. több mint 230 munkavállalót foglalkoztat, ennek ellenére megőrizte azt a családias hangulatot, ami a kezdetektől jellemezte működését. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a munkatársaink érezzék a foglalkoztatásuk biztonságát, biztosítsuk számukra az elvárt teljesítményhez szükséges munkafeltételeket és szakmai képzéseket, valamint olyan jövedelemben részesüljenek, amely elismeri a befektetett munkájuk minőségét és mennyiségét. Mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi szellem erősítésére is, különböző csapatépítő rendezvények formájában.

Cégünk életében kiemelt szerepe van a társadalmi felelősségvállalásnak. Támogatjuk a kultúrát, sportrendezvényeket, sport klubokat, valamint egészséges életmódra ösztönözzük a munkatársainkat.

Amennyiben széleskörű iparági tapasztalattal rendelkezik, és úgy érzi, szívesen dolgozna cégünknél, kérjük küldje el önéletrajzát a karrier@trigo.hu címre.